Haberbulteni.com.tr - Sondakika güncel haberler
HV
19 MART Salı 10:49

Erdoğan: Artık illerde sular akmıyor, sular

"Bizim hizmet anlayışımızda partizanlık yoktur, ötekileştirmek yoktur

Politika
Erdoğan: Artık illerde sular akmıyor, sular

"Bizim hizmet anlayışımızda partizanlık yoktur, ötekileştirmek yoktur. Bizim nazarımızda insanı meşrebine, mezhebine, inancına, diline göre ayırmak yoktur. Muhalefet sadece belli illere, belli kesimlere hapsolmuşken biz 84 milyona ulaşıyoruz. Muhalefetin gündeminde yıkım var, engellemek var, ötekileştirmek var” yorumunda bulunan Erdoğan, muhalefetin yönettiği belediyelerde “suların akmadığını” belirtti: Edepsiz söz ve eylemlerden, sahlenenen çirkinliklere kadar muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Bunların bırakın ülkeyi, ellerinin altındaki belediyeleri bile yönetme becerilerinin olmadığına bu süreçte şahit olduk. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor, sular." İfadelerini kullanan Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"Edepsiz söz ve eylemlerden, sahlenenen çirkinliklere kadar muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Bunların bırakın ülkeyi, ellerinin altındaki belediyeleri bile yönetme becerilerinin olmadığına bu süreçte şahit olduk. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler. Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor, sular."

Erdoğan, konuşmasının sonunda “Her eleştiriye anında cevap vereceğiz, her itirafa her karalamaya anında karşılık vereceğiz.” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR