Konya'da yaşayan Hüseyin A., 17 yıllık evliliğinin ardından DNA testi yaptırdığı çocuklarından sadece en büyüğünün biyolojik babası olduğunu öğrendi. Sonuçlar mahkeme tarafından gönderilen DNA testi sonuçları, Hüseyin A.'nın hayatını altüst etti. Aldığı haberle sessizliğini bozan Hüseyin A., yaşadığı olayı anlattı.

Antalya'da bir otel mutfağında çalışan Hüseyin A., 17 yıllık evliliğinin anlaşmalı boşanmayla sona ermesinin ardından çocuklarının babalığını sorgulamaya karar verdi. DNA testi sonuçları ise Hüseyin A.'yı büyük bir şok içinde bıraktı. Çocuklarından sadece en büyüğünün biyolojik babası olduğu ortaya çıktı.

Hüseyin A., yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi: "Eski eşimle yıllardır anlaşamıyorduk. Sonra anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Boşandıktan 3 gün sonra komşumdan bir telefon geldi. 'Senin kuzenin yıllardır senin evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır' dedi. Ben de bunun üzerine avukatım aracılığıyla babalık davası açtık. DNA testleri Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bunun sonucunda 3 çocuğumdan 15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası ben olmadığım netleşti."

Hüseyin A. yaşadığı travmanın yanı sıra, eski eşinin kendisine ait müstehcen fotoğrafları alarak akrabalarına gönderdiğini ve özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiğini de belirtti. Çocuklarının geleceği ve yaşadığı ruhsal sıkıntılar konusunda endişeleri olan Hüseyin A., adaletin sağlanmasını ve çocuklarının geleceğinin korunmasını talep ediyor.