Haberbulteni.com.tr - Sondakika güncel haberler
HV
19 MART Salı 10:06

İBB'de görevlendirilen müfettiş AKP aday adayıymış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

Politika
İBB'de görevlendirilen müfettiş AKP aday adayıymış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye atanan müfettişlerinden biri olan Arif Yıldırım’ın 2015 seçimlerinde AKP’den Mersin milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İmamoğlu konuyla ilgili sarsıcı açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Özlem Gürses, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisini T24’te kaleme aldı.

Gürses'in, “Geçen gün iş hayatınızın dahi incelemeye ve mercek altına alındığını söylediniz…” sözlerine yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “Evet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevlendirilen bir müfettiş, benim Beylikdüzü dönemimi araştırıyor. Şu anda İBB’de görevli olan bir müfettiş bu, Beylikdüzü’ndeki şantiyelerimizle ilgili detaylar istedi” dedi.

Söz konusu müfettişin AKP’den Mersin milletvekili aday adayı olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Bu arada kendisini deşifre ediyorum, hatta ihbarda bulunuyorum, AK Parti’nin Mersin’den milletvekili adayı olmuş bir isim kendisi. Büyükşehirlere gelen İçişleri Bakanlığı'nın müfettişleri nezaketen Büyükşehir Başkanını ziyaret eder. Bugüne kadar da böyle oldu, hepsi beni ziyaret ettiler” şeklinde konuştu.

"HER ADIMININ TAKİPÇİSİ OLACAĞIM!"

“Bu şahıs hariç! Ne hikmetse bu şahıs, ismi Arif Yıldırım, bu tür agresif konularda daha etkili” diyen İmamoğlu, sözlerini şöyle dürdürdü:

“Terör iltisaklı” denilen soruşturmayı yapan bu kişi. İhbar ediyorum kendisini, benimle yüzleşemediği, korktuğu için gelemiyor. Ben onun müfettişlik mesleğinde atacağı adımlara kaygıyla bakıyorum. Her adımının takipçisi olacağım!" açıklamarında bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR