Muhalefet liderleri partilerinin aylardır sürdürdüğü Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmaları sebebiyle CHP, İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi Genel Başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu’nun davetiyle bir araya gelecek.
Ekim ayında ivme kazanan güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmaları çerçevesinde 11 toplantıya imza atan muhalefet kurmayları, çalışmalarını geride bıraktığımız ay genel başkanlara sundu. Bu çalışma üzerine ilk incelemelerini tamamlayan liderlere bir davet gönderen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, çalışma yemeğinde güçlendirilmiş parlamenter sistem buluşması üzerine görüş alışverişinde bulunulmasını istedi. Altı parti liderinin kamuoyunun önüne çıkmadan önceki son görüşmesi olması beklenen çalışma yemeği, gelecek hafta Cumartesi günü daha sonra belirlenecek bir adreste gerçekleştirilecek.
Altı muhalefet partisinde, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmaları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, İYİ Parti Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem, Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı Bülent Kaya, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün ile DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu tarafından gerçekleştirildi.
Mahir Ünal, “Erdoğan, küresel ölçekte bir kavga veriyor”
Günlük kiralık evdeki eğlence faciayla bitti! 17 yaşındaki genç kız camdan düşerek öldü!
Erdoğan Sinyali Verdi: Suriye’de Yeni Bir Askeri Harekat Başlıyor
Gözler bugün açıklanacak korona verilerinde! Maske Zorunluluğu Orada Kalkacak!
İşte Kardeş Terörü: Tartıştığı Ağabeyini Sırtından Zıpkınla Vurdu!
Esad rejimi, Türkiye’nin Suriyelileri geri göndermesine karşı çıktı: ‘İstemiyoruz’
Tüm Dünyayı Tehdit Eden Hastalık, Belçika’daki ‘fetiş’ festivalinden yayılmış
Dünyanın En Ünlü Yetişkin Film Oyuncularından Biri Hayatını Kaybetti
Ukraynalı baba, Türkiye’de eşini bıçakladı, iki çocuğunu öldürdü!
Başhekim Yardımcısından Kadınlara Hakaret: ‘Fa..Şelik Yolu Değil Midir?’
19 Mayıs 1919’da Samsun’a Çıkan Atatürk Ankara’ya Gelene Kadar Neler Yaptı?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.