Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Gülbahçe Mahallesi’nde geçen Cuma günü meydana geldi. Ömer Kaya (22), tıraş olmak için Ercan Ocaklı’nın (29) berber dükkanına geldi. Kaya, tıraş olduğu sırada berber koltuğunda kalp krizi geçirdi. Ocaklı ve çalışanların ilk müdahalesinin ardından Ömer Kaya olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu anlar iş yerindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Hastanedeki tedavisinin ardından Ömer Kaya, yaş pasta alarak Ercan Ocaklı’nın dükkanına geldi ve teşekkür etti. Ömer Kaya’nın sağlığının yerinde olduğu öğrenilirken Ercan Ocaklı, “Arkadaşlar bana seslendiğinde uzaktan bakınca Ömer’in düştüğünü gördüm. Tepkilerine bakınca kalp krizi olduğunu anladım. İlk müdahalenin ardından ambulans geldi. Şuan Ömer’in durumu iyi. Geçen gün de geldi pasta getirdi teşekkür için. Durumu iyi. İster istemez insan panik yapıyor, korku yaşıyor. Ancak bu tür durumlarda panik yapılacak bir şey yok. Panik yapmak kötü sonuçlar ortaya çıkarır” ifadelerini kullandı.
Sarıkanat hamsiye rakip oldu yok satıyor, kilosu 80
Günlük kiralık evdeki eğlence faciayla bitti! 17 yaşındaki genç kız camdan düşerek öldü!
Erdoğan Sinyali Verdi: Suriye’de Yeni Bir Askeri Harekat Başlıyor
Gözler bugün açıklanacak korona verilerinde! Maske Zorunluluğu Orada Kalkacak!
İşte Kardeş Terörü: Tartıştığı Ağabeyini Sırtından Zıpkınla Vurdu!
Esad rejimi, Türkiye’nin Suriyelileri geri göndermesine karşı çıktı: ‘İstemiyoruz’
Tüm Dünyayı Tehdit Eden Hastalık, Belçika’daki ‘fetiş’ festivalinden yayılmış
Dünyanın En Ünlü Yetişkin Film Oyuncularından Biri Hayatını Kaybetti
Ukraynalı baba, Türkiye’de eşini bıçakladı, iki çocuğunu öldürdü!
Başhekim Yardımcısından Kadınlara Hakaret: ‘Fa..Şelik Yolu Değil Midir?’
19 Mayıs 1919’da Samsun’a Çıkan Atatürk Ankara’ya Gelene Kadar Neler Yaptı?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.