Haberbulteni.com.tr - Sondakika güncel haberler
HV
19 MART Salı 08:48

Unfi Coin Nedir, Neden Yükseliyor? Unfi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol’ün yönetim token’ıdır

Gündem
Unfi Coin Nedir, Neden Yükseliyor? Unfi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

UNFI, geliştiricilerin çeşitli blok zincirleri üzerinde DeFi ürünleri oluşturmaları için çok zincirli ve birlikte çalışabilir bir yapı sağlayan akıllı sözleşme platformu Unifi Protocol’ün yönetim token’ıdır.

Ethereum Blockchain üzerine inşa edilen Unifi Protocol, birlikte çalışabilirlik ilkesine bağlı, DeFi odaklı bir Blockchain projesidir. 

Kullanıcılar Unifi Protocol üzerinde UNFI’ı stake edebilir, Topluluk Konseyi Temsilcileri’ni UNFI ile yetkilendirebilir ve bu yollarla ödül kazanabilirler.

Unifi Protocol’ün yatırımcıları arasında Binance’in yanı sıra Bibox, BitBlock Capital, Consensus Capital, MEXC Global, Crc Capital gibi şirketler bulunuyor.

Unfi coin neden yükseldi?

7 Haziran’da 3.5 dolardan işlem gören UNFI, kısa sürede 40 doların üzerine çıkarak yüzde 1000’den fazla yükseldi

Unifi Protocol DAO’da büyük bir güncelleme için onay verilmesinin ardından yükseldi. Yükselişin doğrudan bu gelişmeye bağlı olup olmadığı kesin olarak ifade edilmemekle birlikte, söz konusu güncelleme, protokolün ödül token’ı UP’da önemli değişiklikler getiriyor.

Yapılan basın açıklamasında, yeni ve geliştirilmiş UP’ın tüm ilgili Unifi ürünlerinin verimliliğini artıracağı, tüm UP sahiplerine daha fazla pasif getiri kazandıracağı kaydedildi.

UNFI, TSİ 00:35 itibari ile 27.25 dolardan alıcı buluyor. Düşüşe rağmen UNFI’deki artış, hala yaklaşık yüzde 700.

Unfi coin hangi borsalarda var?

UNFI; Binance başlata olmak üzere Coinbase, KuCoin, Gate.io, Poloniex, MEXC, Phemex ve daha fazla birçok kripto para borsasında listeleniyor.

AdminAdmin

YORUMLAR