Korkunç olay, Sincan ilçesinde 10 Ağustos'ta meydana geldi. Evren Demirci adlı sapık komşu, sokakta oyun oynayan 4 çocuğu hedef alarak, yardım isteme bahanesiyle çocukları bodruma götürdü. 4 çocuktan 3'ü kurtulmayı başardı, ancak Human isimli 9 yaşındaki çocuk, sapık komşu tarafından cinsel organını ısırılarak kopardı.

Olayın ardından mağdur çocuk ve ailesi konuştu. Human'ın annesi, "Çocuğu yatırıyor. Gırtlağına, gözlerine çökerek, çocuğun cinsel organını ısırarak tabandan koparıyor. Ardından çocuğun gözlerini çıkarmaya çalışmış. Gırtlağını sıkmış" ifadeleriyle dehşeti anlattı.

"KAÇMAK İSTEDİM KAÇAMADIM"

 Human ise zorlanarak anlattığı anılarda, "Yardım etmek için gittik. Bana sünnet oldunuz mu dedi. Ben de evet dedim. Arkadaşlarım yana kaçmıştı ben oradaydım. Diğer arkadaşlarım üst kata kaçtı. Sonra beni içeriye aldı ısırdı. Kaçmak istedim kaçamadım." şeklinde olayı aktardı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yapılan inceleme sonucunda çocuğun uzvu bulundu ve Human hastaneye kaldırıldı. 46 gün hastanede kalan çocuk, 48 saatlik aralıklarla yapılan ameliyatların sonuç vermemesi üzerine uzvunun yerine geri eklenemedi.

SAPIĞIN İLK VUKUATI DEĞİL

Human'ın ailesi, sapık Evren Demirci'nin daha önce de cinsel saldırılarda bulunduğunu iddia etti. Human'ın babası, "Komşularımızda da önceden böyle bir olay olmuş üst katımızdaki komşumuzun çocuğunun cinsel organını da ısırmaya çalışmış onu koparamamış onu sıyırmış" dedi.

111 YILA KADAR1 HAPİS TALEBİYLE DAVA AÇILDI

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili başlattığı soruşturmayı tamamlayarak, şüpheli Evren Demirci hakkında ‘basit cinsel istismar, nitelikli yaralama, nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 111 yıla kadar hapis talebiyle Ankara Batı 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.